Вчимося писати власні історії успіху!

06.11.2020  

5-6 листопада 2020 року відбувся вебінар «Як писати історії успіху: покрокова інструкція». Організатор — Академія української преси за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу. Тренери заходу розповіли про все просто, доступно, наочно і так, що учасники самі все змогли повторити.  

Президент Академії української преси Валерій Іванов зазначив: «Історія успіху виявилася дуже популярною та важливою темою. Кожний має такі історії. Причому важливо не тільки їх мати, але й донести до оточуючих».

Медіатренерка, менторка, тренерка та продюсерка Жанна Кузнецова доповнила: «Новий напрям в сторітелінгу - це завжди цікаво. І коли ми розповідаємо історії, які закінчилися успішно - розв'язанням проблеми чи подоланням певних перешкод, нам хочеться дізнатися секрет досягнення хорошого результату. Саме про це ми говоримо два дні і розбираємось як написати таку історію, від якої дух захопить».  

Медіатренер, журналіст, викладач КНУ імені Тараса Шевченка Андрій Юричко зауважив: «Ми часто робимо корисні і цікаві речі, але не завжди про це розповідаємо. Ми пропонуємо інструмент, який допоможе розказати про свої досягнення: швидко, коротко, цікаво».

 Gefördert durсh die Bundesrepublik Deutschland

За підтримки Федеративної Республіки Німеччина

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right