Ваша освітня позначка на мапі медіаграмотності!

26.09.2024  

Освітяни! Уявіть, що від кожного вашого кроку залежить те, як виглядатиме освіта України завтра. Ваша сила — у впливі на розвиток критичного мислення наших учнів та студентів через медіаграмотність. Саме ви — рушійні сили змін у новому цифровому світі!

Але як дізнатися, наскільки важливою є ваша робота? Як виміряти цей вплив? Відповідь проста — інтерактивна мапа медіаосвіти України від Академії української преси. 

Ця мапа створюється завдяки вам, і вона показує, де та як медіаграмотність уже працює. Це можливість побачити масштаби впровадження медіаосвіти в кожному куточку нашої країни, а також проаналізувати, де ще є можливості для зростання!

Заповнення короткої форми не лише вкаже ваш навчальний заклад на цій важливій мапі, а й допоможе створити повноцінну картину того, як медіаграмотність уже змінює наші школи та університети.

Навіщо це потрібно?

  • Ви стаєте частиною історії розвитку медіаграмотності в Україні.
  • Допомагаєте аналізувати та покращувати систему медіаосвіти на національному рівні.
  • Вказуєте на прогалини, які можна закрити разом.

Кожен внесок — це крок вперед до більш освіченого та свідомого суспільства, яке вміє критично сприймати інформацію. Не залишайтеся осторонь! Перейдіть за посиланням та внесіть свої дані прямо зараз! Медіаграмотність починається з вас! https://map.aup.com.ua/

 

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right