Прямий ефір з Гінтсом Амолісом, репортером іноземних новин, Латвійське телебачення LTV, (Латвія, Рига)

16.12.2022  

Академія української преси спільно з Фондом Конрада Аденауера в Україні запрошують до прямого ефіру з Гінтсом Амолісом (Gints Amolis), репортером іноземних новин, Латвійське телебачення LTV, (Латвія, Рига).

Нині журналісти працюють у надскладних умовах, щоб забезпечити свою аудиторію достовірною та актуальною інформацією, аби показати світу як українці протистоять фізичній та інформаційній агресії, як тримають оборону у цій війні.
 
З 24 листопада до Україні приїхали сотні журналістів, аби показати світу цю війну. Десятки з них мали змогу документувати події завдяки зусиллям команди Академії української преси. І протягом грудня четверо журналістів поділяться своїм досвідом та враженнями щодо того, як їм давалося виконання професійних обов’язків в надскладних умовах, в яких опинилася Україна.
 
Модерує заходи Валерій Іванов, президент Академії української преси.
 
Запрошені спікери розкриють найважливіші нюанси журналістської роботи: від психологічної стійкості, правил написання матеріалів, перевірки фактів до обмежень на висвітлення воєнних аспектів та як подається війна в Україні вустами іноземних журналістів. Тематика буде цікавою не лише журналістам, але і всім охочим та зацікавленим.
 
З технічних причин ефір починається з 5 хвилин трансляції.
#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right