Проект УАМБ передбачає посилення спроможності місцевих ЗМІ: дедлайн заявок 28 червня

19.06.2024  

Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) оголошує про початок нового проекту для місцевих ЗМІ – «Розвиток місцевих ЗМІ як ефективних комунікаційних платформ у громадах». Цей проект реалізується УАМБ за підтримки та в рамках загальної стратегії ЮНЕСКО для Сектору комунікації та інформації, що фінансується народом Японії.

Загальна мета проєкту – підвищення ефективності місцевих ЗМІ як сучасних платформ для розвитку громад та вирішення їхніх проблем. Це означає, що редакції, які отримуватимуть фінансування за цим конкурсом, мають свою роботу сфокусувати на допомозі своїм громадам та мешканцям у вирішенні гострих проблем. Саме така корисність - а не просте створення та поширення публікацій - є пріоритетом даного конкурсу.

Проєкт орієнтований на медіа, які працюють на локальному рівні. Адже війна не скасовує потреби у розвитку громад – скоріше навпаки, створює нові виклики, які долати легше, коли у громадах працюють ефективні платформи для комунікації між різними групами людей.

Проект передбачає посилення спроможності місцевих ЗМІ бути максимально корисними жителям прифронтових, деокупованих та інших територій України, а також групам населення, які мають ознаки потрапляння під вплив російської пропаганди.

Термін реалізації проєктів не повинен перевищувати 3 місяців, а загальна сума гранту не може бути більшою 115000,00 гривень.

Прийом заявок триватиме до 28 червня 2024 року 18:00.

Для участі  в відборі організація має направити заповнену форму за зразком у прикріпленому файлі.

Проєктні пропозиції надсилати за електронною адресою assosiation.media.business@gmail.com із темою повідомлення:

НАПИСАТИ НАЗВУ ЗМІ_«Розвиток місцевих ЗМІ як ефективних комунікаційних платформ у громадах»

Для отримання відповідей на запитання, що можуть виникнути під час підготовки проєктних пропозицій за цим Конкурсом, звертайтесь, будь ласка, за електронною адресою assosiation.media.business@gmail.com із темою повідомлення: «Назва ЗМІ_«Розвиток місцевих ЗМІ як ефективних комунікаційних платформ у громадах». Відповіді на запитання будуть надаватися у письмовому вигляді протягом 2-3 робочих днів, а за можливості – і швидше.

Зверніть увагу!

  • Подані матеріали не повертаються і не рецензуються.
  • Про результати учасники будуть повідомлені електронною поштою.
  • Остаточне рішення щодо проєкту чи заявки перегляду не підлягає.
  • Причини відмови чи підтримки проєкту повідомлені не будуть.

В разі виникнення запитань просимо звертатися до Катерини Костак, асистентки проєктів УАМБ –  assosiation.media.business@gmail.com, тел. 093 335 84 86; 050 615 34 24

Використані позначення та викладення матеріалу в цій публікації не є вираженням будь-якої думки з боку ЮНЕСКО щодо правового статусу будь-якої країни, території, міста чи району або їхніх органів влади, а також щодо делімітації їхніх кордонів або кордонів.
Автор(и) несе(ють) відповідальність за вибір і виклад фактів, що містяться в цій публікації, а також за висловлені в ній думки, які не обов'язково є думками ЮНЕСКО і не накладають на Організацію жодних зобов'язань.

 

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right