Навчайтеся та навчайте спільно з АУП: презентовано медіаосвітні видання та ресурси

16.08.2024  

15 серпня 2024 року Академія української преси на своєму ютуб-каналі провела презентацію медіаосвітніх видань та ресурсів для освітян України.  

Валерій Іванов, президент АУП на початку заходу відзначив: “Переконаний, що абсолютна більшість, якщо не всі глядачі, знають добре про нас, бо ми перші серед НГО почали розвивати медіаграмотність в Україні (з 2010 року) та продовжуємо цим активно займатися і сьогодні. Освітяни, які викладають медіаграмотність у закладах освіти, працюють саме з нашими матеріалами, оскільки їх головна риса – практична орієнтованість та мінімум теорії”.  

Під час зустрічі презентували навчальні, навчально-методичні, методичні видання експертів Академії української преси, фахівців у сфері медіаосвіти, педагогів-практиків також онлайн-ресурси, ігри, платформи для здобувачів освіти різного віку, що стануть у нагоді педагогам під час планування своєї професійної діяльності в новому навчальному році.

“Ми маємо напрацювання абсолютно для всіх ланок освіти, щоб медіаграмотність формувалася неперервно, починаючи з дитячого садочка, продовжуючи в школі, університеті та дорослому житті. І в 2024 році нами створено цілу серію різнопланових видань, а програма з медіа та інформаційної грамотності для 10–11 класів нещодавно отримала гриф Міністерства освіти і науки України”, – зауважив Максим Запорожченко, менеджер медіаосвітніх програм АУП, завідувач центру цифрової освіти та медіакультури МОІППО.

Усі, хто пропустив трансляцію, запрошуємо до перегляду ефіру на нашому ютуб-каналі, де багато цікавого. Посилання – в першому коментарі.

А підписники нашого телеграм-каналу додатково отримають і презентацію заходу. Підписуйтесь!

Ефір: https://www.youtube.com/watch?v=NyjAdkW5c50

 

Телеграм-канал АУП: https://t.me/aup_info 

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right