Українська асоціація видавців періодичної преси презентує ексклюзивний майстер-клас

06.06.2008  

УАВПП презентує ексклюзивний майстер-клас:
"Сучасні виклики та нові можливості для розвитку газетного бізнесу. На що мають робити ставку видавці газет в умовах швидко зростаючого бізнесу безкоштовних газет та Інтернет-видань"

Дата проведення майстер-класу: 20 червня 2008
Час проведення: 15:30 - 18:30

Тема майстер класу - "Сучасні виклики та нові можливості для розвитку газетного бізнесу.
На що мають робити ставку видавці газет в умовах швидко зростаючого бізнесу безкоштовних газет та Інтернет-видань"

Організатор:
Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) при підтримці представництва в Україні Фонда Конрада Аденауера та Академія Української Преси

Додаткова інформація:

Вернер Д'Інка – один видавців щоденної німецької газети - «Frankfurter Allgemeine Zeitung» («Франкфуртер альгемайне цайтунг»).
Виріс в Маркгрефлерланді, вивчав публіцистику, політику та історію в м. Майнці та м. Берліні. У 1980 році почав працювати в «Frankfurter Allgemeine Zeitung» у відділі «Tele-F.A.Z.».
У 1991 році став головою цієї служби.
В березні 2005 року Д’Інка став послідовником Дітера Екерта як співвидавця разом із Нонненмахером, Ширмахером, Колером і Штельцнером та відповідав за газету «Rhein-Main-Zeitung». Наряду з його діяльністю при «FAZ» він займає посаду Президента Франкфуртського прес-клубу, є директором Вільного російсько-німецького інституту публіцистики в південно-російському місті Ростов-на-Дону і членом комісії «Osteuropa-Berichterstattung». Д’Інка є професором кафедри редакторського менеджменту в Інституті мистецтв м. Берліна. Окрім цього, він викладає культурну журналістику в рамках програми підвищення кваліфікації. Пан Д’Інка регулярно викладає в університетах міст Гісена та Зігена.

«Frankfurter Allgemeine Zeitung» («Франкфуртер альгемайне цайтунг») - видання для думаючих людей. Газета є найпопулярнішим виданням в середовищі лідерів громадської думки. "Франкфуртер альгемайне" віддають перевагу люди, які ухвалюють рішення в економіці та управлінні. Основну увагу газета приділяє зовнішній політиці, висвітленню та аналізу подій у світі. Україна, в середньому згадується в 300 матеріалах впродовж року - як в безпосередньо присвячених стану української політики, економіки, культури, так і в тих, де про нашу державу йшлося в контексті ширшої теми.

Вартість участі:
Стандартна ціна: 1500 грн.
Ціна для членів УАВПП: 1250 грн.

Контактна особа з питань участі:
Дарія Віннікова, PR-спеціаліст УАВПП
8 (044) 425-57-87
8 (067) 483-79-57
news@uapp.org

заявка : /uploads/Zayavka.doc

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right