Презентація підручника

22.05.2014  

22 травня 2014 року в м. Києві (за адресою: просп. Голосіївський, 122, Державна бібліотека України для юнацтва) Академія української преси спільно з Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти МОН України у партнерстві з Центральною бібліотекою для юнацтва презентували підручник «Медіаграмотність».

Підручник для вчителя «Медіаграмотність» провідних американських медіапедагогів Сінді Шейбе і Фейз Рогоу заснований на сформованому впродовж останніх трьох з половиною десятиліть в США освітньому підході до викладення медіаграмотності. Цей підхід спирається на базові принципи медіаосвіти, зафіксовані в «Ключових принципах освіти з медіаграмотності» в США: дослідження, грамотність та інтегрованість.

За допомогою цієї книжки українські медіапедагоги зможуть навчитися інтегрувати медіаграмотність у різноманітні освітні практики, віднайдуть багато ідей щодо заходів і чимало прикладів повних модельних занять.

Учасниками стали медіапедагоги восьми регіонів України. Усі випускники Літніх шкіл АУП отримали в подарунок примірник презентованого видання.

Книга видана за підтримки Програми У-медіа та Міжнародного фонду "Відродження".

Інформація, представлена у виданні, є відповідальністю Академії Української Преси та не обов’язково відображає точки зору Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Інтерньюз Нетворк.

Ознайомитись з виданням
ФОТО

Відеоматеріали (автор Андрій Єлькін):
Вітальне слово президента АУП Валерія Іванова

Вітальне слово завідувача сектора післядипломної освіти Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН України Віктора Мележика

"Шляхи досягнення медіаефектів" (частина 1) Валерій Іванов, президент АУП

"Шляхи досягнення медіаефектів" (частина 2) Валерій Іванов, президент АУП

Фрагмент презентації гри "Медіазнайко"

Ірина Негрєєва, про проект У-медіа

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right