Круглий стіл

18.06.2004  

18 червня відбувся Круглий стіл на тему “Політичні новини українських телевізійних компаній в контексті виборів", метою якого було проаналізувати представлення провідними українськими телеканалами важливих політичних новин напередодні президентських виборів в Україні восени 2004 року.
Круглий стіл організований Академією Української Преси (АУП) за підтримки Інституту Сталих Спільнот “Мережа Громадянської Дії в Україні” (UCAN), Агентства з міжнародного розвитку США (АМР) та Міжнародного фонду „Відродження”.
Дискусія під час круглого столу базувалася на результатах моніторингу українських провідних телекомпаній, що проводиться Академією Української Преси спільно з Інститутом Соціології НАН України з жовтня 2002. Коментарі за підсумками дослідження надавались провідними експертами в галузі політики, соціології та журналістики.
Участь у Круглому столі прийняли представники Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, Адміністрації Президента України, Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення України.

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right