«Створення інноваційного медіапростору в навчальних закладах» у рамках упровадження експериментально-дослідної роботи з медіаосвіти на Полтавщині

06.02.2014  

5 лютого 2014 року Центром практичної психології і соціальної роботи Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського (завідувач Катерина Муліка) спільно з Полтавською філією навчального закладу «Комп’ютерна академія ШАГ» (директор Сергій Каджая) організований черговий майстер-клас «Створення інноваційного медіапростору в навчальних закладах» у рамках упровадження експериментально-дослідної роботи з медіаосвіти на Полтавщині.
До участі у майстер-класі долучились представники навчальних закладів, які беруть участь у дослідно-експериментальній діяльності «Науково-методичні засади впровадження вітчизняної моделі медіаосвіти в навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів Полтавської області на 2013-2016 роки» та представники загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів області (22 особи).
«Було цікаво працювати, отримала нові знання з використання комп’ютерної програми, хочу швидше реалізувати ідеї у навчальному закладі»; «Раніше були спроби створення анімаційних творів, тепер маю чітке уявлення. Робота цікава, творча та захоплююча»; «Ідею створення медіапродукції можна успішно запроваджувати з підлітками у рамках гуртків та роботи у гуртожитку професійно-технічних навчальних закладів. Підліткам буде дуже цікаво!», − такими були відгуки учасників майстер-класу.
Протягом майстер-класу учасники самостійно створили короткометражні мультиплікаційні фільми, отримали підручники "Медіаосвіта та медіаграмотність", «Навчальні програми з основ медіаграмотності» 8 (9) клас (пропедевтичний курс), надані на безоплатній основі МБФ «Академія української преси» (президент Валерій Іванов).

ФОТО

Короткометражні мультиплікаційні фільми:


Кот Василий

Досягнення

Дружба спасет мир!

Колобок

Мрія

Одного разу

Щось таке

Автор: Катерина Муліка

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right