Презентація підручника Штефана Рус-Моля

25.09.2013  

24 вересня 2013 року у приміщенні Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні відбулася презентація нового видання, перекладу з німецької мови в рамках серії «Бібліотека масової комунікації Академії Української Преси» підручника «Журналістика» проф. Штефана Рус-Моля (наукова редакція проф. В. Іванова, переклад В. Климченка та В. Олійника).

Підручник відомого європейського журналіста та медіадослідника презентували в рамках Тижнів Німеччини, які проходять зараз в Україні, адже видання стало можливим завдяки підтримці посольства ФРН в Україні.

Книжка Штефана Рус-Моля «Журналістика» є спробою інтегрувати під однією обкладинкою максимум з того, що має знати та вміти сучасний журналіст. Вона дає практичні знання про журналістику як ремесло, водночас розширюючи горизонти пізнання та окремо зупиняючись на загальних проблемах комунікації та публіцистики. В книзі зображені сучасні тенденції медіа-діяльності, жанри та принципи роботи журналістики, особливості найважливіших медіа, а також основи редакційного менеджменту. Вона призначена для студентів, які вивчають журналістику та комунікацію, та практичних журналістів.

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right