Медіаосвіта – в літньому таборі

04.06.2013  

З 27 травня 2013 р. у Мереф'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 6 Харківської районної ради Харківської області розпочав роботу пришкільний табір.

У 5 загоні проводяться факультативні медіаосвітні заняття "Книга у світі медіа". Цей курс було розроблено групою Харківських педагогів під керівництвом регіонального координатора АУП Г.А. Дегтярьової, доцента Харківської Академії неперервної освіти спеціально для п’ятикласників.

26 учнів з 5-х класів із задоволенням відвідують заняття, обговорюють отриману інформацію, діляться враженнями та записують їх до альбому. Особливо подобаються заняття, присвячені обговоренню мультфільма "Володар сторінок".

У дітей виникла ідея створити альбом вражень від літнього табору. Склалася редакційна група, яка щодня записує до альбому всі цікаві події, оформлює ілюстрації. Є власний фотокореспондент, який веде хроніку подій у загоні. Навчальні заняття проводить Кукленко О.С., учитель світової літератури та російської мови цієї школи, випускниця Першої літньої медіашколи АУП для викладачів середньої школи.

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right