08.08.12

10.08.2012  

6-8 cерпня 2012 року Академія української преси провела Перший форум викладачів вищої школи за участі випускників Шкіл з медіа-освіти АУП (2011 та 2012 рр.). У форумі взяли участь більше 30 викладачів обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти та педагогічних ВНЗ, які впроваджують медіа-освіту. Мета заходу - активізація обміну досвідом та практичними напрацюваннями в середовищі української медіа-педагогіки вищої школи. Партнерами заходу є Інститут інноваційних технологій та змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Інститут соціальної та політичної психології НАПН України.
На Форумі працювали такі сесії: представлення спецкурсів з медіа-освіти, які читаються в ВНЗ та ОІППО; презентація методик впровадження медіа-освіти як інтегрованої в інші предмети; презентацію нових розробок з методичного забезпечення медіа-освіти; презентації медіа-фестивалів, публічних подій, позакласних моделей роботи, медіа-творчості учнів, завершить форум дискусія з обговорення перешкод у впровадженні медіаосвіти та стратегічне планування.
Проведення цього заходу стало можливим завдяки підтримці американського народу. Інформація, представлена на ньому, є відповідальністю Академії Української Преси та не обов’язково відображає точки зору Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Інтерньюз Нетворк.

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right