04_03_12

06.03.2012  

4-5 березня 2012 р. у м. Сімферополі був проведений семінар «Як писати про перехід України на формат цифрового мовлення» для журналістів та редакторів АР Крим, Херсонської, Миколаївської, Одеської та Запорізької обл. за сприяння Посольства США в Україні.
Метою семінару було надання фахових знань та навичок, необхідних для якісного висвітлення переходу України на формат цифрового мовлення.
Учасники семінару отримали інформацію щодо міжнародного досвіду впровадження цифрового телебачення, перебігу процесу впровадження в Україні, обговорили інформаційні потреби різних цільових аудиторій та мали змогу зустрітись з провідними вітчизняними експертами. Учасники семінару також мали змогу обговорити майбутні публікації.

Експерти та доповідачі:
Олег Хоменок - старший радник з друкованих медіа Інтерньюс-Нетвок, медіа-тренер
Валерій Іванов - Президент Академії Української Преси, професор, д.ф.н., завідувач кафедри реклами та зв'язків з громадськістю
Ольга Большакова - керівник Центру законодавчих ініціатив Незалежної Асоціації телерадіоМовників, голова правління Східноєвропейського інституту проблем медіа, адвокат, к.е.н.
Дмитро Маковеєнко - начальник відділу радіочастот Державного підприємства Українській науково-дослідний інститут радіо і телебачення (ДП УНДІРТ), к.т.н.

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right