Академія української преси зустріла делегацію з Гани для зміцнення міжнародного співробітництва

В офісі Академії української преси (АУП) відбулася знакова зустріч із парламентською делегацією з Гани. До складу делегації увійшли представники Ганського парламенту, серед яких були:

  • Andy Kwame Appiah-Kubi, Голова парламентського комітету з питань закордонних справ;
  • Alfred Okoe Vanderpuije, Член парламенту;
  • John Frimpong Osei, Голова парламентського комітету;
  • Zuwera Ibrahimah Mohammed, Член парламенту;
  • Gifty Nuna Jiagge, Помічник голови комітету.

Делегація прибула до України на запрошення Голови Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександра Мережка для обговорення важливих аспектів двостороннього співробітництва. 

Зустріч стала ключовою подією для поглиблення дипломатичних відносин між Україною та Ганою, що сприятиме розвитку співпраці в соціальній та політичній сферах.

Валерій Іванов, президент АУП наголосив на важливості співпраці з міжнародними партнерами, зокрема з представниками Ганського парламенту, для розвитку медіаосвіти в обох країнах. Було підкреслено, що спільні проекти з підвищення медіаграмотності можуть стати важливою складовою цієї співпраці.

Також на зустрічі були присутні Пйотр Андрусечко, кореспондент Gazeta Wyborcza, Андрій Коваленко, виконавчий директор АУП та Ростислав Цирень, локальний продюсер белгійського видання De STANDAARD. Вони розповіли про особливості роботи журналістів в Україні, зокрема на лінії фронту.

Співорганізатором візиту ганської делегації виступила британська компанія Flying Fox Media Ltd., яка забезпечила координацію між сторонами та підтримку під час візиту. 

Сподіваємося, що зустріч стала важливим кроком на шляху до розбудови двосторонніх відносин і сприятиме ефективній співпраці між Україною та Ганою в різних сферах, включаючи освіту та медіа. 

 

#
«Мультимедійне онлайн-медіа «АУП-info»
(ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа: R40-00988)
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right