Спеціалістка з моніторингу АУП Наталія Антонів виступила на Конференції Європейського товариства з оцінювання European Evaluation Society

13.06.2022  

Спеціалістка з моніторингу АУП Наталія Антонів з колегами із Українська асоціація оцінювання/Ukrainian Evaluation Association виступила на Конференції Європейського товариства з оцінювання European Evaluation Society із доповіддю про досвід роботи в умовах повномасштабної війни в Україні. Сесія українських експертів з M&E зібрала майже 80 учасників і стала однією із найбільш відвідуваних сесій на конференції, де зібралось більше 600 експертів та експерток зі всього світу.

Українські представники презентували міжнародній спільноті нові виклики з якими стикаються оцінювачі на територіях, де ведуться активні бойові дії або які отримали статус тимчасово окупованих, обговорювали питання документування воєнних злочинів.

14-та конференція Європейського товариства з оцінювання була організована European Evaluation Society та ALNAP і проходила 8-10 червня в м. Копенгаґен.

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right