Запрошуємо взяти участь у семінарі «Як розуміло писати про медичну реформу», що відбудеться у Чернігові, 13-14 лютого, 2019 року

08.02.2019  

13-14 лютого 2019 року у Чернігові відбудеться семінар «Як розуміло писати про медичну реформу». Захід організовує Академія української преси спільно з Національною спілкою журналістів України за підтримки Фонду Фрідріха Науманна в Україні за фінансуванням Міністерства закордонних справ Німеччини.

Під час заходу експерти та медіатренери навчать журналістів відповідальному висвітленню медичної тематики у медіа. Обговорять питання системи охорони здоров’я України не тільки станом на сьогодні, а і за попередні 26 років незалежності. Які ключові позиції мають учасники реформи, її союзники та противники. Реєструйтеся та висвітлюйте медичну реформу в журналістських матеріалах правильно!

ТРЕНЕРИ:

Валерій Іванов – доктор філологічних наук, професор,  президент Академії української преси.
Євгеній Гончар – сімейний лікар, експерт медичної групи коаліції громадських організацій Реанімаційного Пакету Реформ (РПР), член Громадської ради при МОЗ України.
Андрій Юричко -Медіатренер, викладач Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка.

Анкету можна заповнити тут>>> 

 

Участь у семінарі є безкоштовною. Харчування за рахунок організаторів. Учасникам з інших міст надається місце у готелі за рахунок організаторів. Компенсація витрат на проїзд не здійснюється.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.

Gefördert durсh die Bundesrepublik Deutschland
За підтримки Федеративної Республіки Німеччина

____________

Контактна особа: 
Юлія Кулик, асистент проектів АУП
телефон: 050-734-45-79
електронна пошта: info@aup.com.ua

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right