Відбулася зустріч з обміну досвідом тренерів з медіаграмотності

17.07.2017  

Протягом березня-квітня 2017 року Академія української преси при підтримці DW Akademie провела чотири чотириденних тренінги для тренерів з медіаграмотності. Заходи пройшли в Києві (27-30 березня), Запоріжжі (3-6 квітня), Одесі (10-13 квітня) та Полтаві (25-28 квітня). В результаті були протреновані 95 тренерів. Протягом квітня-червня 69 з них провели 174 тренінги, в ході яких знання по медіаграмотності були передані 3 997 громадянам України (із запланованих 2 400).
14-15 липня відбулася зустріч з обміну досвідом тренерів з медіаграмотності, в якій взяв участь 41 тренер. Під час зустрічі вони познайомилися з напрацюваннями, методиками та досвідом здобутим в ході проекту. Після закінчення зустрічі учасники створили закриту групу в Facebook для підтримки зв'язку та подальшого обміну досвідом.

Відеосюжет: Андрій Єлькін

Фото: Олексій Ярославцев, Юлія Мироненко 

Академія Deutsche Welle є провідною організацією Німеччини для розвитку міжнародних засобів масової інформації. Консультанти і тренери підтримують вільні і незалежні медіа з 1965 року. Організація пропонує міжкультурні та професійні навчальні семінари, програми і стажування для майбутніх журналістів. DW Академія також розробила магістерську програму «Міжнародні Медіа Студії», яка поєднує у собі навчання з розвитку ЗМІ, управління медіа, журналістики та комунікації.

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right