Вебінар 29.05.2013

30.05.2013  

29 травня 2013 р. Академія Української преси за підтримки Програми У-медіа провела перший з серії вебінар для журналістів «Як писати про освіту» - «Право на освіту і права в освіті: український варіант і європейський контекст»
Ведучий: Георгій Касьянов – проф., докт. іст. наук, завідувач відділу новітньої історії Інституту історії України НАН України, радник з освітніх питань Міжнародного фонду «Відродження».
Під час вебінару були розглянуті питання: право на освіту як складова базових прав людини; чи виконує держава свої зобов’язання в освітній сфері; права в освіті батьків, учнів, адміністрації, вчителів. Георгій Касьянов зазначив, що необхідний постійний інформаційний тиск і постійна присутність теми освіти в інформаційному просторі. На запитання учасниці: «Як писати про освіту результативно?» ведучий відповів: «Для того, щоб писати ефективно, слід писати постійно, відверто і, головне, відслідковувати результати публікацій.

Презентація "Як писати про освіту - Право на освіту і права в освіті: український варіант і європейський контекст"

Відеозапис вебінару "Як писати про освіту - Право на освіту і права в освіті: український варіант і європейський контекст"

Фото з вебінару

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right