Новини медіаосвіти

13.05.2013  

У Навчально-виховному комплексі № 19 м. Запоріжжя вже дев’ятий сезон успішно діє портал шкільної преси «Вестник мечты – новый формат»

(головний редактор – А. Єлькін, викладач хімії Навчально-виховного комплексу № 19). Редколегії школярів працювали над розвитком інтернет-сторінок та над випуском друкованих версій газет. Створювались авторські матеріали з природоохоронної тематики, вони писали про культурні події школи та класів, вели проблемні дискусії, проводились он-лайн конференції, розвивалась освітня програма, яка включала майстер-класи, тренінги та консультації зі створення шкільних медіа.
За 2012-2013 н.р. вийшли сотні випусків друкованих газет, створено чимало web-сторінок з новинами, статями, фото-репортажами. Участники проекту взяли участь в регіональних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах та медіафестивалях.
12 травня 2013 р. були оприлюдненні результати конкурсу

читців екологічної поезії, який відбувся за підтримки Академії української преси (АУП). Переможцями стали газети «Тинэйджеры», «220 вольт» та «Эдельвейс». Директор АУП О. Волошенюк була одним з членів журі. Академія Української преси також вирішила нагородити почесними грамотами та виданнями АУП лідерів 9 сезону «Вісник..» - одного з найуспішніших проектів шкільної преси країни.

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right