Перший тренінг з серії «Журналістські розслідування»

12.09.2007  

Академія Української Преси за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку та Міжнародного фонду «Відродження» оголошує початок проекту «Інформаційне забезпечення продуктивного публічного діалогу громадськості, урядових структур та органів влади. Журналістські розслідування. Права пацієнтів: онкохворі, психічно хворі, хворі на туберкульоз»

В рамках проекту передбачається здійснення та оприлюднення актуальних журналістських розслідувань з порушень прав найбільш вразливих груп пацієнтів, формування сприятливої громадської думки через проведення інформаційної кампанії з пропагування, популяризації прогресивних підходів та ініціатив з метою привернення уваги українського суспільства до актуальних проблем з правами пацієнтів.
Першим кроком проекту став установчий тренінг «Методологія журналістського розслідування. Як писати про права пацієнтів», який відбувся 2-3 вересня в м.Києві.
Учасники, які успішно пройшли тренінг, будуть запрошені до подальшої участі в проекті, який передбачає стажування, отримання консультаційної та юридичної підтримки під час безпосереднього здійснення розслідувань.

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right