Європейський гід-посібник для журналістів України, Молдови та Бєларусі

05.10.2004  

Представництво Європейської Комісії в Україні, Молдові та Бєларусі сприяє покращенню розуміння та знань про Європейський Союз, серед представників ЗМІ та стимулює висвітлення європейських тем засобами масової інформації цих країн. З цією метою Представництво Європейської Комісії в Україні, Молдові та Бєларусі оголосила проект, який на сьогодні реалізується Академією Української Преси.
Метою проекту є забезпечити журналістів, зокрема, регіональних, актуальною інформацією щодо процесів, що відбуваються в ЄС, наприклад, розширення ЄС, інституційні зміни, а також вплив на нових сусідів Європейського союзу.
Проект включає три компоненти, які пов’язані один з одним: візит 11 журналістів до Європейських інституцій в Брюсселі, який відбувся в липні 2004 року; електронний бюлетень, що інформує про актуальні події в Європейському союзі та розповсюджується з січня 2004 двічі на місяць; і останній компонент - видання посібника для журналістів з актуальною інформацією про ЄС, що буде опублікований восени 2004 року.

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right