Новий навчальний рік із АУП: запрошуємо на онлайн-презентацію медіаосвітніх видань та ресурсів

12.08.2024  

Серпень кожного року для освітян та учнів є особливим місяцем. У дітей ще є можливість насолодитися залишком літніх канікул та встигнути придбати шкільне приладдя й портфель із улюбленим героєм. Педагоги ж, уже активно готуються до початку нового навчального сезону, удосконалюються, опановуючи нові інструменти та методики, щоб дивувати та сіяти зерно освіти серед дітей. І ми хочемо вам, шановні освітяни України, допомогти в цьому!

15 серпня 2024 року о 15:00 Академія української преси на своєму ютуб-каналі проведе презентацію медіаосвітніх видань та ресурсів для педагогів закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, післядипломної педагогічної освіти та центрів професійного розвитку педагогічних працівників. У нас є чим вас здивувати!

Спікери презентації:

Валерій Іванов, президент Академії української преси, доктор філологічних наук, професор;

Максим Запорожченко, менеджер медіаосвітніх програм АУП, завідувач центру цифрової освіти та медіакультури Миколаївського ОІППО.

Вхід абсолютно вільний для усіх прихильників та прихильниць медіаграмотності за умови підписки на наш YouTube-канал 🙂  Посилання залишимо - https://www.youtube.com/@aup-foundation

До зустрічі!

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right