Як написати історію успіху і з чого вона складається?!

25.11.2020  

24-25 листопада 2020 року відбувся вебінар «Як писати історії успіху: покрокова інструкція». Організатор — Академія української преси спільно з Національною спілкою журналістів України за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу. Тренери заходу розповіли про все просто, доступно, наочно і так, що учасники самі все змогли повторити.

Протягом двох днів учасники розбиралися в основних елементах історії успіху та методах її створення, а також відразу намагалися написати свою історію успіху. 

Президент Академії української преси Валерій Іванов зазначив: «Історії успіху – обов’язкова складова будь-якого проєкту. Те, про що ми не знаємо, образно кажучи, для нас не існує. Тому важливо вміти не тільки робити, але й комунікувати!».

Медіатренерка, менторка, тренерка та продюсерка Жанна Кузнецова доповнила: «Як же написати історію успіху? Це запитують у себе в у нас всі учасники вебсемінарів. Але перше питання, яке ми запитуємо звучить так: для чого і для кого писати? Важливо зрозуміти мету. Вона може бути різною - від мотивації читачів і до звітності щодо певного проєкту. Ми розповідаємо всі секрети і показуємо кейси, які найкраще демонструють різні боки написання історій. Сподіваємось, після спільної роботи учасники професійно напишуть свої історії успіху».  

Медіатренер, журналіст, викладач КНУ імені Тараса Шевченка Андрій Юричко зауважив: «Історія успіху - складова розказати про свої досягнення. Тут трохи журналістики, трохи письменства, трохи піарництва. Але, насправді, нічого складного. Аналізуючи домашні завдання з написаними за вечір історіями успіху ми бачимо навіть такі, які заслуговують потрапити на телеекран чи у великі медіа. А це означає, що нічого складного тут не має».

 Gefördert durсh die Bundesrepublik Deutschland

За підтримки Федеративної Республіки Німеччина

#
envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right