Запрошуємо на семінар «Журналістика конфліктів: стереотипи, лексика, акценти. Фізична безпека журналістів та боротьба із безкарністю»

27.06.2019  

Питання безпеки у роботі журналіста активізується, коли є кризові умови, помножується його відповідальність в зоні воєнних дій, а стандарти професії визначають майбутнє в кар’єрі журналіста. Водночас, кожен журналіст обирає модель своєї діяльності: працювати за міжнародними принципами чи нехтувати ними.

Тому Академія української преси спільно з Національною спілкою журналістів за підтримки Фонду Конрада Аденауера (філія у Харкові) проведе дводенний семінар «Журналістика конфліктів: стереотипи, лексика, акценти. Фізична безпека журналістів та боротьба із безкарністю», під час якого також буде детально викладено схему роботи журналіста в місцях, де є збройний конфлікт.

Захід відбудеться у Харкові 11-12 липня 2019 року.

Щоб зареєструватися, будь ласка заповніть анкету тут>>>

Cпікери заходу:

Валерій Іванов – президент Академії української преси, доктор філологічних наук, професор.
Сергій Томіленко – Голова Національної спілки журналістів України, член виконкому Європейської федерації журналістів.
Андрій Юричко – медіатренер та журналіст, кандидат філологічних наук, викладач кафедри періодичної преси Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Участь є безкоштовною. Харчування за рахунок організаторів. Учасникам з інших міст надається місце у готелі за рахунок організаторів. Компенсація витрати на проїзд буде здійснена за наявності квитків на маршрутне таксі, автобус, потяг не вище 2-го класу розміщення.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Учасникам, які були відібрані до участі будуть надіслані запрошення.

Контактна особа:

Юлія Кулик, асистент проектів АУП

(050) 734 45 79

info@aup.com.ua

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right