Запрошуємо взяти участь у семінарі «Світові стандарти журналістики (в умовах збройних конфліктів)», 25-26 лютого 2019 рік, Вінниця

19.02.2019  

У Вінниці 25-26 лютого 2019 року січня Академія української преси за підтримки Представництва Фонду Фрідріха Науманна за Свободу проведе дводенний семінар «Світові стандарти журналістики (в умовах збройних конфліктів)» для журналістів та студентів-журналістів.

Кожен поважаючий себе фахівець має чітко дотримуватися стандартів професії, погодьтеся! Особливо, якщо він працює в кризових умовах, і особливо, якщо він – журналіст! Адже на плечі журналіста покладено інформаційний вівтар – достовірна передача інформації аудиторії. Протягом дводенного заходу наші медіаексперти розкажуть, які стандарти мають нести для вас першочергову важливість. 
Анкета для реєстрації>>>

ТРЕНЕРИ:


Валерій Іванов – доктор філологічних наук, професор,  президент Академії української преси.


Володимир Мостовий  фундатор Комісії з журналістської етики, засновник газети «Дзеркало тижня».


Пйотр Андрусечко– військовий журналіст, який висвітлював конфлікти на Балканах, Придністров’ї, Грузії. З 2013 року працює в Україні як кореспондент польських медіа, підготував значну кількість матеріалів про події в Україні: на Майдані в Києві, Криму та на Донбасі. З квітня 2014 є журналістом «Gazeta Wyborcza». Протягом 2014-2015 років постійно перебував в зоні збройного конфлікту в Донецькій області, часто давав коментарі безпосередньо з поля бою. Лауреат премії Гран-Прес «Журналіст року 2014» (Польща).

Інформацію щодо участі очікуйте за чотири дні до дати проведення тренінгу.

Участь у семінарі є безкоштовною. Харчування за рахунок організаторів. Учасникам з інших міст надається місце у готелі за рахунок організаторів. Компенсація витрат на проїзд НЕ здійснюється.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.

Gefördert durсh die Bundesrepublik Deutschland

За підтримки Федеративної Республіки Німеччина

____________

Контактна особа: 
Юлія Кулик, асистент проектів АУП
телефон: 050-734-45-79
електронна пошта: info@aup.com.ua

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right