РОЗПОЧАТО реєстрацію на семінар «Журналістика конфліктів: стереотипи, лексика, акценти»

15.05.2018  

Чи бажаєте ви дізнатися, як журналіст впливає на перебіг та розвиток конфліктів, яку термінологію варто використовувати у матеріалах, як патріотизм поєднується з професіоналізмом, від чого та від кого, насамперед, залежить безпека журналістів? Якщо так, то беріть участь у заході та дізнавайтеся! Медіаексперти кваліфіковано дадуть відповіді на всі поставлені питання.

Захід організовує Академія української преси за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні (офіс у Харкові).

Тренінги для журналістів відбудуться у двох містах України:

29-30 травня — Харків.

31 травня–1 червня — Сєвєродонецьк.

Тренери:

Валерій Іванов – доктор філологічних наук, професор,  президент Академії української преси. 
  Володимир Мостовий – фундатор Комісії з журналістської етики, засновник газети «Дзеркало тижня».
 

 

Пьотр Андрусечковійськовий журналіст, який висвітлював конфлікти на Балканах, Придністров’ї, Грузії. З 2013 року працює в Україні як кореспондент польських медіа. З квітня 2014 є журналістом «Gazeta Wyborcza». Протягом 2014-2015 років постійно перебував в зоні збройного конфлікту в Донецькій області, часто давав коментарі безпосередньо з поля бою. Лауреат премії Гран-Пресс «Журналіст року 2014» (Польща). 

 

 

Анкету можна заповнити тут>>>

Протягом 2-х днів учасники матимуть змогу підвищити рівень знань з висвітлення конфліктів, отримати допомогу в створенні професійного матеріалу.

Участь у семінарах є безкоштовною. Харчування, проживання за рахунок організаторів. Компенсація витрат на проїзд НЕ здійснюється. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.

Контактна особа:
Юлія Кулик, асистент проектів АУП
(050) 734 45 79
info@aup.com.ua

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right