«Як розуміло писати про медичну реформу» — реєстрацію розпочато! 16-17 квітня, Дніпро.

15.03.2018  

16-17 квітня  у Дніпрі відбудеться семінар «Як розуміло писати про медичну реформу». Захід організований Академією української преси спільно з Національною спілкою журналістів України за підтримки Фонду Фрідріха Науманна в Україні за фінансуванням Міністерства закордонних справ Німеччини.

Під час заходу експерти та медіатренери навчать журналістів відповідальному висвітленню медичної тематики у медіа. Обговорять питання системи охорони здоров’я України не тільки станом на сьогодні, а і за попередні 26 років незалежності. Які ключові позиції мають учасники реформи,  її союзники та противники. Право на таємницю історії хвороби та які взагалі причини невдач реформування медичної галузі. Всі ці та інші теми будуть порушені під час семінару. Реєструйтеся та висвітлюйте медичну реформу в журналістських матеріалах правильно!

ТРЕНЕРИ:

Євгеній Гончар – сімейний лікар, експерт медичної групи коаліції громадських організацій Реанімаційного Пакету Реформ (РПР), член Громадської ради при МОЗ України.
Андрій Юричко – медіатренер та журналіст, кандидат філологічних наук, викладач кафедри періодичної преси Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Анкету можна заповнити тут>>>

Інформацію щодо участі очікуйте за тиждень до дати проведення тренінгу.

Участь у тренінгах є безкоштовною. Харчування за рахунок організаторів. Учасникам з інших міст надається місце у готелі за рахунок організаторів. Компенсація витрат на проїзд не здійснюється.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.

Gefördert durсh die Bundesrepublik Deutschland
За підтримки Федеративної Республіки Німеччина

____________

Контактна особа:
Юлія Кулик, асистент проектів АУП
телефон: 050-734-45-79
електронна пошта: info@aup.com.ua

envelopetagclockmagnifiercrosschevron-uparrow-leftarrow-right